KSN (Katholieke Studenten Nijmegen) is een vereniging voor katholieke studenten en andere jongeren tussen de 18 en 30 met behoefte aan gezelligheid én geloofsverdieping. We hebben een mooie reeks aan activiteiten, waaronder Kringavond, Collegetour en Mis & Diner. Kijk voor meer informatie op onze facebook pagina met evenementen en check de foto's.

Door het organiseren van interessante, gezellige en inspirerende activiteiten wil de vereniging haar leden en andere belangstellenden helpen het katholieke geloof te leven en verdiepen. Kom gerust een keer langs. De activiteiten van KSN richten zich op drie pijlers: ontmoeting en vriendschap, verdieping en vorming, en viering en zending. We komen iedere donderdagavond samen en sluiten de avonden af met een gezellige borrel waar ruimte is om anderen te ontmoeten en goede gesprekken te hebben. De avonden vinden doorgaans plaats in en om de Maria Geboortekerk (Berg en Dalseweg 40) of in de Studentenkerk (Erasmuslaan 9A).

Wij zijn ook te bereiken via de mail op info@katholiekestudentennijmegen.nl en via Facebook en Instagram. Graag tot snel!

              Barbecue start studiejaar

IMG 0972