Kinderen op het balkon bij ingang parochiecentrum

De MKC kerstbijeenkomst is op vrijdag 18 december om 18.45 uur. Alle kinderen van groep 5 t/m 8 zijn van harte welkom. Geef je nog snel op vóór woensdag 16 december en neem vooral ook vriendjes en vriendinnetjes mee. Meer info en opgave).

Samen sterk in geloof

Iedere derde vrijdag van de maand komt een grote groep kinderen (in de leeftijd van 8-12 jaar) samen voor een sprankelende clubavond. Voor de pauze behandelen we een Bijbelverhaal of geloofsthema met de kinderen en kunnen ze vragen stellen om zo hun geloof te verdiepen. Na de pauze wordt het thema van de avond op vaak verrassende wijze verder uitgewerkt middels spel- en knutselactiviteiten.


Programma
In een 4-jarig programma komen allerlei verhalen uit het Oude Testament en het Nieuwe Testament aan de orde. Ook maken de kinderen kennis met de sacramenten, de Tien Geboden en andere belangrijke geloofspunten. Doordat de kinderen op deze wijze meer vertrouwd raken met het geloof kunnen ze ook steeds verder groeien in hun persoonlijke relatie met God. Er zijn 2 leeftijdsgroepen: 8-10 jaar en 10-12 jaar.


Gezelligheid
Bij de Mary Kids Club staan vriendschap en gezelligheid hoog in het vaandel. En om de (vriendschaps)band verder te versterken is er voorafgaand aan de eigenlijke clubavond de mogelijkheid om samen te eten in de parochieruimte van de Maria Geboortekerk. Aanvang: 18.00 uur.

Wilt je eens komen kijken? Neem contact op en laat je overtuigen: “Geloven is niet ‘saai’, maar een boeiende ontdekkingsreis.

Voor wie?
Voor kinderen in de leeftijd van ca. 8 – 12 jaar
Wanneer
Elke 3e vrijdag van de maand van 18.45 – 20.15 uur. ( behoudens een enkele keer i.v.m. bijv. vakantie )
Mee eten?
Als je wilt kunnen kind en eventueel ouder mee eten om 18u voor 5 eur p/p. Opgave van te voren noodzakelijk i.v.m. de boodschappen.


Data van de MKC-bijeenkomsten (onder voorbehoud vanwege Corona situatie)

vrijdag 18 december 2020

vrijdag 15 januari 2021

vrijdag 26 februari 2021 (vierde zondag van de maand vanwege Carnavalsvakantie)

vrijdag 19 maart 2021


klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie
klik hier voor een impressie

Waar
In het parochiecentrum van de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 42, 6521JJ Nijmegen
Kosten
40,00 euro per jaar ( kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname )
Info/opgave
marykids@mariageboorte.nl