Kinderen op het balkon bij ingang parochiecentrum

Alle kinderen van groep 5 t/m groep 8, zijn welkom bij Mary Kids Club! Elke derde vrijdagavond van de maand gaan we weer knutselen, bidden zingen en lekker eten …Vriendjes en vriendinnetjes: nodig ze uit en meld ze aan! Ze zijn allemaal welkom. Meer informatie, ook voor ouders, en aanmelding info@mariageboorte.nl

Samen sterk in geloof

Iedere derde vrijdag van de maand komt een grote groep kinderen (in de leeftijd van 8-12 jaar) samen voor een sprankelende clubavond. Voor de pauze behandelen we een Bijbelverhaal of geloofsthema met de kinderen en kunnen ze vragen stellen om zo hun geloof te verdiepen. Na de pauze wordt het thema van de avond op vaak verrassende wijze verder uitgewerkt middels spel- en knutselactiviteiten.


Programma
In een 4-jarig programma komen allerlei verhalen uit het Oude Testament en het Nieuwe Testament aan de orde. Ook maken de kinderen kennis met de sacramenten, de Tien Geboden en andere belangrijke geloofspunten. Doordat de kinderen op deze wijze meer vertrouwd raken met het geloof kunnen ze ook steeds verder groeien in hun persoonlijke relatie met God. Er zijn 2 leeftijdsgroepen: 8-10 jaar en 10-12 jaar.


Gezelligheid
Bij de Mary Kids Club staan vriendschap en gezelligheid hoog in het vaandel. En om de (vriendschaps)band verder te versterken is er voorafgaand aan de eigenlijke clubavond de mogelijkheid om samen te eten in de parochieruimte van de Maria Geboortekerk. Aanvang: 18.00 uur.

Wilt je eens komen kijken? Neem contact op en laat je overtuigen: “Geloven is niet ‘saai’, maar een boeiende ontdekkingsreis.

Voor wie?
Voor kinderen in de leeftijd van ca. 8 – 12 jaar
Wanneer
Elke 3e vrijdag van de maand van 18.45 – 20.15 uur. ( behoudens een enkele keer i.v.m. bijv. vakantie )
Mee eten?
Als je wilt kunnen kind en eventueel ouder mee eten om 18u voor 5 eur p/p. Opgave van te voren noodzakelijk i.v.m. de boodschappen.


Waar
In het parochiecentrum van de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 42, 6521JJ Nijmegen
Kosten
40,00 euro per jaar ( kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname )
Info/opgave
marykids@mariageboorte.nl