TeenerTime

Tieneractiviteiten

 

Voor de tieners organiseren we één tot twee keer per maand een activiteit. Zit jij al op de middelbare school en ben je nog geen 18 jaar? Dan ben jij van harte welkom bij TeenerTime, de tienermis en/of Lunch 3+!

TeenerTime

Iedere tweede vrijdagavond van de maand komen zo’n 20 a 25 tieners samen voor geloofsverdieping en gezelligheid. We starten om 20.00 uur en behandelen dan een thema rond het geloof. Om 21.00 uur sluiten we het onderwerp af en gaan we onder het genot van een frisdrankje en wat chips chillen in ons tienerhonk.

 

Tienermissen

Zo’n 3-4 keer per jaar is er op de laatste zaterdag van de maand een tienermis, welke georganiseerd wordt door en voor tieners. De H. Mis begint om 16:30 uur. Voor de tieners die dit willen is er daarna gezellig samenzijn bij één van de tieners thuis.

 

Lunch 3+

Voor de wat oudere tieners is er als extra activiteit Lunch 3+. Deze wordt zo’n 3-4 keer per jaar gehouden op de laatste zondag van de maand, waarbij wij na de H. Mis samen lunchen en er alle ruimte is voor vrije gesprekken en discussies rond het geloof. Lunch 3+ is bedoeld voor tieners vanaf de 3e klas.

 

Alle tieneractiviteiten vinden plaats op de locatie van de Mariageboortekerk en staan open voor alle tieners uit onze parochie. Tieners kunnen daarbij zelf kiezen aan welke activiteiten zij wel en niet deelnemen.

Graag heten wij alle tieners van harte welkom!

 

Meer informatie?

Klik hier voor een overzicht van de data en het programma van 2019-2020. Voor meer informatie of als je de uitnodigingen per mail wil ontvangen kun je een mailtje sturen naar teenertime@stefanus.nl