Blog

Uitnodiging: Priesterwijding en eerste mis Nick Kersten

Uitnodiging: Priesterwijding en eerste mis Nick Kersten

Het is met groot genoegen dat wij u, parochianen en vrienden van de parochie, uitnodigen om de priesterwijding van Nick Kersten bij te wonen. De wijding zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni om 10:30 uur in de kathedrale basiliek van Sint-Jan te Den Bosch en zal worden uitgevoerd door onze bisschop, monseigneur de Korte.

Na de wijding is iedereen welkom op de receptie in het Sint-Janscentrum, Papenhulst 4 te 's-Hertogenbosch, om Nick persoonlijk te feliciteren met zijn nieuwe leven als rooms-katholiek priester.

Op zondag 4 juni om 10:30 uur zal Nick zijn eerste heilige mis vieren in de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40 te Nijmegen. Na afloop bent u allen van harte welkom op het feest met koffie en lunch om deze bijzondere gelegenheid te vieren.

Voor degenen die niet in staat zijn om de wijding en de viering bij te wonen, is er de mogelijkheid om deze evenementen te volgen via livestream.

We hopen dat u ons zult vergezellen bij deze feestelijke gelegenheid om Nick's toewijding en roeping te vieren. De uitnodiging van Dhr. en Mevr. Kersten en de Maria Geboortekerk is vindt u hier.

 

Namens het parochiebestuur,

 

Hiske Gude

Dutch Dutch

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate. 

Contactgegevens

Parochie Heilige Stefanus
Berg en Dalseweg 40
6521 JJ
Nijmegen
024-3221371

R.K. parochie Nijmegen