MISSIONAIRE: EROP UITGAAN OM MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN GODS LIEFDE TE ONTDEKKEN.

Effata

Muziektheatervoorstelling

Muziektheatervoorstelling

Datum: 02-06-2023
Soort activiteit: Concerten / uitvoeringen
Locatie: Effata Dominicuskerk
Van : 20:00
Tot: 21:30

 De Grens

Vertelconcert Ekaterina Levental

Het vertelconcert De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin zij als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander met veel humor en begrip. Ekatarina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.


De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg die eerder op 24 september 2019 in onze Effata/Dominicuskerk plaatsvond. In die voorstelling vertelde zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De voorstelling De Grens begint daar waar De Weg eindigt.


Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’

Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en harp aan de Conservatoria van Enschede, Detmold(DE) en Rotterdam. 

Datum      vrijdag 2 juni 2023
Tijd           20.00 uur
Plaats       Effata/Dominicuskerk
Vrijwillige bijdrage

Dutch Dutch

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate. 

Contactgegevens

Parochie Heilige Stefanus
Berg en Dalseweg 40
6521 JJ
Nijmegen
024-3221371