Maria Geboorte

Heilige Mis

Algemene rooster

Overzicht tijdstippen van vieringen, biechthoren, aanbidding. Buiten deze tijden is het voorportaal van de kerk overdag open om een kaarsje aan te steken. 

Bekijk hier de data en tijden voor de kerstvieringen.

algemeenrooster

Alle bovenstaande vieringen zijn eucharistievieringen waarin de wereldwijde liturgie en kalender van de kerk gevolgd worden. De viering van zondag 10.30 is er een koor en samenzang. Bij hoogfeesten wordt extra aandacht besteed aan de dagelijkse viering van 19.00.

Bijzondere vieringen, kinderkoor en crèche

zondag 19 juni: 10.30 uur volgende gezinsviering met kinderkoor

Bij de gezinsviering zingt het kinderkoor en is de preek aangepast aan kinderen. Bovendien zijn de kinderen zoveel mogelijk bij de rest van de viering betrokken: zij lezen de lezingen en een kind dirigeert de volkszang. Maar juist daarom is het een viering voor jong en oud, waarin we de vaste zondagsliturgie volgen. Het kinderkoor is voor kinderen vanaf lagere schoolleeftijd en repeteert op de zaterdagochtend (10.30) voorafgaand aan de gezinsviering. Meer info en opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de zondagsviering van 10.30 is er alle andere weken, als er geen gezinsviering is, een kinderwoorddienst en vaak ook crèche. We vinden het belangrijk de gewone zondagsviering met alle leeftijden te vieren!

Andere data gezinsvieringen: 17 juli en in het nieuwe schooljaar vanaf september 2022

Creche op zondagen

Op zondag 5 juni is er tijdens de eucharistieviering van 10.30 uur crèche voor de allerkleinsten. 

Daarna is er crèche op: 12 en 19 juni.

 

 
Dutch Dutch

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate.