Jaarlijkse Rommelmarkt Antonius van Paduakerk

Zaterdag 2 september 2017 vindt weer de bekende jaarlijkse rommelmarkt plaats op het kerkplein van de Antonius van Paduakerk. van 10 uur tot 15 uur.

Kun jij wat extra kracht gebruiken voor school en voor je toekomst? Binnenkort start de voorbereiding op het vormsel. Meer informatie vind je hier.

Hier vindt u een overzicht van de kerstvieringen op alle 8 locaties.

Iconenschilder Geert Hüsstege geeft 13 oktober een lezing over de iconen van barmhartigheid.

Al twee keer in mijn leven heb ik de ziekenzalving ontvangen. De eerste keer was toen ik lag bij te komen van een blindedarmoperatie. Ik kreeg een stevige antibioticakuur, omdat ook een buikvliesontsteking de kop op stak. Medisch was alles min of meer onder controle, alhoewel niet zonder risico’s. Daarom vond ik het toch wel prettig dat pastor Ewald Kamphuis voorstelde om mij ter sterking het sacrament van de zieken toe te dienen.

Op zaterdag 3 september organiseert het Katholiek Documentatie Centrum (KDC) het evenement Tussen Katholieke Kunst & Kitsch. Geïnteresseerden kunnen die middag tussen 12:00 en 16:00 op de Radboud Universiteit (Erasmuslaan 36) achter de historische of materiële waarde van hun zelf meegebrachte prentjes, gedenkboeken, devotionalia of relikwieën komen.