Zondag 18 Juni 2017, 10.00 uur 

feestelijke Eucharistieviering als Opening van de Feestweek, Antonius van Paduakerk

In deze H.Mis gaan voor Kees Megens en Jan Zuiker . Het Paduakoor o.l.v. Paul Keijser heeft een nieuwe mis ingestudeert en verzorgt samen met het Gregoriaans koor de feestelijke gezangen . Burgemeester Bruls zal hierbij aanwezig zijn. Na afloop is er een receptie in het parochiehuis Tijdens deze receptie wordt het jubileumfotoboek gepresenteerd en is het te koop voor 35,00.

 

Dinsdag 20 Juni 2017 18.00 uur

 Kerkplein Antonius van Paduakerk

Eten met de Buurt.  Samen eten is gezellig. Je leert elkaar op een andere manier kennen.  Met Medewerking van Buurt aan Tafel wordt het kerkplein een groot terras waar buurtgenoten samen eten. Hiervoor moet u zich opgeven via de website van Wij-dewereld/Buurt aan tafel. Eten met de buurt.

 

Vrijdag 23 Juni  2017, 20.00 uur Antonius van Paduakerk:

BENEFIETCONCERT Kamerkoor Mnemosyne

Kamerkoor Mnemosyne is vaste gast in de Antonius van Paduakerk. Al jarenlang geven zij concerten in deze kerk. Daarom geven zij  Vrijdag 23 juni om 20.00u een benefietconcert in de jubilerende kerk om het 100-jarig bestaan luister bij te zetten. Het koor staat onder leiding van Koen van der Meer. Op het programma staan:  de Chichester psalms van Leonard Bernstein. Rejoice in the Lamb   van Benjamin Britten De toegang is gratis en na afloop is er een deurcollecte voor De Kleurfabriek .

Zaterdag 24 juni 20.00 Parochiehuis van Slichtenhorststraat 81.

Musical 'Het cafeetje aan de hemelpoort' Traditiegetrouw wordt bij jubilea in de AvP een musical door en voor parochianen opgevoerd. Bij het eeuwfeest kan een musical dus niet ontbreken!

Zondag 25 juni 10.00 uur  Antonius van Paduakerk

afsluitende feestelijke Eucharistieviering voorgegaan door Bisschop Gerard de Korte. Met medewerking van het Paduakoor en het gregoriaanse koor