Aanmelden blijft nodig

Gelukkig is het inmiddels mogelijk met wat meer mensen de eucharistie te vieren. Op de aanmeldpagina ziet u voor welk moment er nog plaats is. Als een bepaald moment vol is, kies een ander moment. Tot vrijdagavond kunt u zich alleen voor de wachtlijst aanmelden. Daarna worden de beschikbare plaatsen verdeeld en is op de lijst te zien in welke vieringen er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Als alles vol is, blijft u op de wachtlijst staan. Wij kunnen u dan echter alleen ontvangen als een ander annuleert. U moet dan dus afwachten of u later een mail krijgt met een plaatsbewijs. De mail die aangeeft dat u op de wachtlijst staat, geldt niet als plaatsbewijs. 

Verkouden of andere klachten, risicogroep of in nauw contact geweest met iemand die Corona heeft: blijf thuis en kijk de livestream!!

Kunt u toch niet komen, of besluit u op laatste moment om niet te komen, bijvoorbeeld omdat u klachten heeft. Dan graag annuleren met de link onder in de bevestigingsmail.

 Telefonisch aanmelden: woensdag en vrijdag 10-12u, via nummer pastorie 024 - 322 13 71. 

Help mee zoveel mogelijk mensen veilig te verwelkomen:

  • Meld je aan per gezin / bubble / huisgenoten samen. Hoe beter we de mix van aanmeldingen kennen, hoe meer mensen er in kunnen. Het gaat om de mix van mensen die alleen komen (niet met een huisgenoot waarvan ze geen 1,5m afstand hoeven te houden) en mensen die samen komen en één gezin, bubble van huisgenoten, vormen. 
  • Annuleer als je niet komt, desnoods kort tevoren. Via de link in de bevestigingsmail.
  • Kies voor een andere viering als je ziet dat de viering van keuze (bijna) vol is. 
  • Meld je op tijd aan, uiterlijk zaterdagavond laat. 
  • Kom ruim op tijd.
  • Ga zitten op de plek die je aangewezen wordt. 

 

Veel gestelde vragen

Geen bevestigingsmail ontvangen

Kort nu uw aanmelding ontvangt u een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Als u deze niet krijgt. Controleer of het in de spam/reclame is gekomen. Als het echt niet is aangekomen, hebt u waarschijnlijk per ongeluk een typefout in het e-mailadres gemaakt. Probeer het dan nog een keer. 

 

Steeds dezelfde gegevens invoeren

Als u het vervelend vindt om steeds opnieuw uw gegevens in te voeren, stel dan uw browser zo in dat deze de gegevens onthoudt en automatisch aanvult na het typen van de eerste letters. Vraag iemand om hulp als u niet weet hoe dat werkt. Het voorkomt ook typefouten in het e-mailadres. 

 

Er is geen plaats, wat nu?

In de lijst van vieringen staat het aantal aanmeldingen. U kunt zien in welke vieringen er nog plaats is. Als u op tijd aanmeldt voor een viering die niet volgeboekt is, krijgt u direct een plaatsbewijs per mail. Is de viering vol dan krijgt u een mail dat u op de wachtlijst staat. Als een andere annuleert, krijgt u later alsnog een plaatsbewijs in een tweede mail. Als het kan, meld u aan voor een andere viering. Lukt het niet of is het ingewikkelder, mail.

 

Ik wil anoniem naar de kerk

Zorg dat u een e-mailadres hebt dat uw naam niet bevat enn vul alleen uw roepnaam in, of iets anders in de naamvelden. Het maakt voor ons niet veel uit. Wel moeten wij u kunnen bereiken indien er onverhoopt een groter aantal Corona gevallen onder bezoekers geconstateerd zijn. Maar ook een anoniem e-mailadres volstaat daarvoor. Hoe dan ook gooien wij de gegevens na enkele weken weg. 

 

Ik kom met minder mensen dan opgegeven

Annnuleer de hele groepsinschrijving en doe een nieuwe inschrijving met het aangepaste aantal. LET OP: Als de viering al volgeboekt is, zou u door te annuleren achter aan de wachtlijst komen. In dat geval de wijziging per Wijziging aanmelding viering doorgeven en bij aankomst even zeggen dat u met minder bent. 

 

Bij de viering van 10.30 wordt door een klein koor voorgezongen. Deze viering wordt ook via de livestream uitgezonden. 

mis30persKerk

Voor aanmelding en tijdstippen klik hier