spandoekkerst inn 2019 def

 

Van Harte Welkom bij de KERST-INN 2019

 

Ook dit jaar zal er  in de kerk een kerstfair zijn, met allemaal kerstartikelen die door vrijwilligers gemaakt  en verzameld zijn:  kerststukjes, secondhand-kerstversieringen, kaarsen, kerstkaarten, kerstboeken en kerstmuziek, fairtrade producten , kerststerren, kerstsieraden en een kerstcafé. 

Een goede gelegenheid om de laatste kerstinkopen te doen en uw familie en vrienden te verrassen met een leuke  kerstattentie.

Daarnaast is er ook onze, inmiddels jaarlijkse, expositie van bijzondere kerststallen waarvan het pronkstuk is opgebouwd in een kerstlandschap met rijdende trein.

Geopend  zaterdag 21 December  van 11.00 uur - 17.00 uur

                 zondag   22 december   van 12.00 uur - 18.00 uur

Zondagmiddag 22 December 2019 wordt de expo om 16.00 uur afgerond met 

Samenzang van de traditionele Christmascarolls, een bijzonder kerstverhaal en instrumentele kerstmuziek 

We sluiten de Kerst-Inn af met Glühwein en kerststol in ons kerstcafé.

Achter in de kerk liggen flyers over de Kerst-Inn om uit te delen aan vrienden en bekenden

Graag Tot Ziens bij de Kerst-Inn AvP.   U Bent VAN HARTE WELKOM

 

 

 

Huis van God, huis van de buurt

De kerk zonder toren aan de Groesbeekseweg is het huis van de parochie H. Antonius van Padua. Een bonte verzameling mensen rond het goede nieuws van Jezus Christus. Elke week komen we bij elkaar om stil te zijn, te luisteren, te bidden, te zingen en te vieren dat God nabij is. Maar ook om elkaar te ontmoeten, in lief en leed.

Kerk-zijn en kerkgebouw hangen bij de Antonius van Paduakerk nauw met elkaar samen. God ontmoeten vraagt om aandacht, sfeer, stilte. Het kerkgebouw helpt daarbij.

De Antonius van Padua kerk wil een kerk zijn in en voor de Buurt . Er vinden veel activiteiten plaats vanuit de Oecumenische Diakonale Werkgroep (een samenwerking tussen de Katholieke Antonius van Paduagemeenschap en de Protestantse Maranathagemeenschap. Zoals de jaarlijkse rommelmarkt voor Stichting GAST, de erwtensoepactie voor Straat mensen voor Straatmensen. Daarnaast is er  het jaarlijkse pleindiner van Buurt aan tafel en het initiatief om te komen tot een Pelgrimshuis in de Pastorie naast het kerkgebouw door de Stichting Pelgrimshuis-Antonius , het beschikbaarstellen van het gebouw voor Concerten door de Stichting Vrienden van Antonius van Padua.