ASC 0441 300x200Je hoeft geen Maria Callas of Luciano Pavarotti te zijn om de koren te komen versterken. Iedereen is welkom. Dus, als u van zingen houdt, kom dan gerust eens vrijblijvend langs op een repetitie-avond.

Da Capo

Iedereen vanaf 16 jaar, die het leuk vindt te zingen op zon- en hoogfeestdagen om 10.30 uur, is van harte welkom bij Da Capo. Op maandagavonden wordt er gerepeteerd in de kelder onder het kerkgebouw (ingang achter langs de kerk). Er wordt gerepeteerd van 19.45 uur tot 21.30 uur. Kom gerust eens vrijblijvend langs op een maandagavond.

Meer info bij: Willem en Elisabeth Bökkerink

 Kinderkoor

  Heeft een eigen facebook logo duim omhoog 2facebook pagina: https://www.facebook.com/Kinderliturgie/

 Het kinderkoor is er voor alle kinderen vanaf groep 3 en je hoeft pas te stoppen als je de baard in je keel krijgt … Als je de baard niet in je keel krijgt mag je blijven zolang als je wilt!

We oefenen op zaterdagochtend ongeveer 1 x per 2 weken (omdat de dirigent onregelmatig werkt). Tijdens de repetities zijn we bezig met stemvorming en ademhalingstechnieken, leren we zuiver te zingen, solo- en meerstemmig te zingen. Wij zingen altijd tijdens de gezinsmis, ongeveer 1 x in de 5 weken en we vinden het dan ook belangrijk om de liturgie echt mooi te maken.

Het koor is een gezellige groep van inmiddels ruim 20 kinderen en we hebben ook veel plezier tijdens de repetities. Wil je meezingen in het kinderkoor? Kom gewoon eens langs en kijk of je het leuk vindt! Voor informatie of opgave kun je contact opnemen met Astrid Broeders (dirigent).