Skip to main content

Mezelf of mijn kind laten dopen

De doop is het begin van onze geloofsreis. Het sacrament van de doop vertegenwoordigt de spirituele reiniging en vernieuwing van de ziel door middel van water en het geloof in God. Tijdens de doop ontvangt een individu de zegen en genade van God en wordt opgenomen in de christelijke gemeenschap.

Het symboliseert ook de geboorte van een nieuw leven in Christus en de belofte om te leven volgens de principes van het christelijk geloof. Zowel kinderen als volwassenen kunnen in de katholieke kerk gedoopt worden. Wij verwelkomen iedereen met open armen in onze gemeenschap en kijken ernaar uit om samen dit belangrijke sacrament te vieren.

Voor het aanvragen van een doop in de parochie Heilige Stefanus, vul het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij persoonlijk contact op om deze wens te bespreken en samen de nodige voorbereidingen te treffen.

Neem je liever zelf contact op? Het parochiesecretariaat is bereikbaar via 024-3221371 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub uw achternaam in
Voer aub uw telefoonnummer in
Voer aub uw email in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

De parochie Heilige Stefanus gebruikt deze gegevens alleen voor deze aanvraag, met het verzenden van deze gegevens wordt akkoord gegaan dat de parochie contact opneemt.