Skip to main content

Kerkbalans

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

De actieperiode van Kerkbalans 2024 is van zaterdag 13 januari tot zaterdag 27 januari!

Wat is Actie Kerkbalans?

Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk, de Oudkatholieke Kerk van Nederland en de Evangelische Broedergemeente. Al sinds 1973 werken kerkgenootschappen samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiële bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.

De verschillende kerken binnen de R.K. parochie Heilige Stefanus doen ook mee aan de actie Kerkbalans. De bijdragen gaan direct naar de door de donateur gekozen kerklocatie.

Wil je graag persoonlijk in gesprek over geven aan de kerk? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met onze penningmeester.