Skip to main content

Kinderen en gezinnen

Kinderen vertegenwoordigen de toekomst van ons geloof en zijn een bron van vreugde en inspiratie voor onze geloofsgemeenschap.

Het actief betrekken, onderwijzen en koesteren van kinderen en gezinnen in onze kerkelijke activiteiten draagt bij aan een levendige en bloeiende geloofsgemeenschap. Daarom vind je hier een overzicht van onze activiteiten speciaal voor kinderen en gezinnen.

Mary Kids Club

De Mary Kids Club is een maandelijkse activiteit voor kinderen uit de groepen 5 tot 8 van de basisschool. Voor wie wil is er om 18.00 uur een gezellige maaltijd waar ouders, broertjes en zusjes ook kunnen aanschuiven. Tijdens de clubavond van 18.45 tot 20.15 uur hoor je een mooi (Bijbel)verhaal en wordt er samen gebeden, gezongen en geknutseld. Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom!

Klik hier voor meer informatie over de Mary Kids Club of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je op de hoogte wilt blijven van onze kinderactiviteiten.

Crèche tijdens de zondagsmis

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn in de Maria Geboortekerk elke 1e en 3e zondag van de maand en op de hoogfeesten tijdens de mis van 10.30 uur welkom in de crèche.

In onze crèche worden de kleintjes omringd door ervaren en toegewijde ouders of vrijwilligers (in bezit van een VOG). We lezen voor uit de kinderbijbel, hebben veel gevarieerd speelgoed en zingen christelijke liedjes. Speciaal voor kleine kinderen.