Overige

Mary Kids Club

MKC

Iedere maand is er een Mary Kids Clubavond! De Mary Kids Club is bedoeld voor kinderen die in groep 5 t/m 8 van de basisschool zitten. Op de derde vrijdagavond van de maand eten we gezellig samen, hoor je een mooi (Bijbel)verhaal en wordt er samen gebeden, gezongen en geknutseld. Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom!

Programma

In een 4-jarig programma komen allerlei verhalen uit het Oude Testament en het Nieuwe Testament aan de orde. Ook maken de kinderen kennis met de sacramenten, de Tien Geboden en andere belangrijke geloofspunten. Doordat de kinderen op deze wijze meer vertrouwd raken met het geloof kunnen ze ook steeds verder groeien in hun persoonlijke relatie met God. Er zijn 2 leeftijdsgroepen: 8-10 jaar en 10-12 jaar.

Gezelligheid

Bij de Mary Kids Club staan vriendschap en gezelligheid voorop. En om de (vriendschaps)band verder te versterken is er voorafgaand aan de eigenlijke clubavond de mogelijkheid om samen te eten. Aanvang: 18.00 uur. (Opgave vooraf noodzakelijk i.v.m. de boodschappen).

Voor wie?

Voor kinderen in de leeftijd van ca. 8 – 12 jaar

Wanneer?

In principe iedere 3e vrijdag van de maand van 18.45 - 20.15 uur.

Waar?

In het parochiecentrum van de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 42 te Nijmegen

Kosten?

40,00 euro per jaar (kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname)

Info/opgave

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan gezellig een keer kijken met je ouders, jullie zijn van harte welkom!

Voor meer informatie en/of aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate. 

Contactgegevens

Parochie Heilige Stefanus
Berg en Dalseweg 40
6521 JJ
Nijmegen
024-3221371