Skip to main content

Trouwen voor de kerk

Jullie willen gaan trouwen!! De voorbereiding voor de mooiste dag van je leven is ontzettend belangrijk. Het uitzoeken van de locatie, de genodigden, de trouwjurk, de muziek, enzovoorts... Je zou bijna vergeten dat een huwelijk niet één dag is, maar je leven lang duurt.

Het belang van een huwelijk vraagt om een goede start en voorbereiding. Het is wenselijk om jullie trouwplannen ruim van tevoren kenbaar te maken aan de receptie van de locatie waar je toe behoort of wilt trouwen. Dit is ook van belang wanneer je in een andere parochiekerk of zelfs in een ander land wilt trouwen.

Parochie Heilige Stefanus biedt jullie bovendien de kans om je, door middel van Huwelijksvoorbereiding, in een korte tijd goed voor te bereiden op wat het kerkelijk huwelijk inhoudt.

Voordat de huwelijkssluiting kan plaatsvinden dienen er verschillende formulieren ingevuld te worden, medewerkers van de receptie kunnen en zullen je daar bij helpen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij persoonlijk contact op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub uw achternaam in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub uw telefoonnummer in
Voer aub uw email in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

De parochie Heilige Stefanus gebruikt deze gegevens alleen voor deze aanvraag, met het verzenden van deze gegevens wordt akkoord gegaan dat de parochie contact opneemt.