Vieren in groepen van maximaal 30 personen

Wij vieren de eucharistie in groepen van 30. Er is slechts beperkt plaats. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst. Vrijdag worden de beschikbare plaatsen toegekend. Ook daarna kunt u nog inschrijven als er nog plaats is, tot uiterlijk zaterdagavond laat. 

De mail die aangeeft dat u op de wachtlijst staat, geldt niet als plaatsbewijs. 

Het dringende advies om een mondkapje te dragen geldt ook voor de kerkruimte. 

Verkouden of andere klachten, risicogroep of in nauw contact geweest met iemand die Corona heeft: blijf thuis en kijk de livestream!!

Kunt u toch niet komen, of besluit u op laatste moment om niet te komen, bijvoorbeeld omdat u klachten heeft. Dan graag annuleren met de link onder in de bevestigingsmail.

 

In verband met de Corona situatie kunnen we pas kort van tevoren bepalen wat de precieze mogelijkheden voor de vieringen met kerstmis worden. Zeker is dat we met aanmelding zullen moeten werken. De vieringen worden in ieder geval ook via livestream uitgezonden. We houden u onder andere op deze pagina op de hoogte. Pas na 8 december kunnen we meer zekerheid geven. Voorlopig ziet het er als volgt uit:

 

Donderdag 24 december 2020

15.30 Gebedsviering voor kleine kinderen en gezinnen.

19.00 Nachtmis voor gezinnen en alle leeftijden (eucharistieviering).

22.00 Feestelijke nachtmis (eucharistieviering).

 

Vrijdag 25 december 2020 Eerste kerstdag

9.00 Herdertjesmis (eucharistieviering met eigen liturgie voor de vroege kerstochtend).

10.30 Eucharistieviering eerste kerstdag.

 

Zaterdag 26 december 2020 Tweede kerstdag

10.30 Eucharistieviering tweede kerstdag.

Normally we provide simultaneous translation during the 10h30 Sunday Mass. Due to Corona we are currently not always able to do so. Also, for the moment, it is necessary to register if you want to participate in Mass (except for the weekdays).