Aanmelden voor de vieringen 

Het is mooi dat er weer veel mensen naar de vieringen komen! Wel gelden nog aanpassingen voor het ter communie gaan, de zang en de looproutes. Ook blijft aanmelden gewenst. Telefonisch aanmelden: woensdag en vrijdag tussen 10-12u, 024 - 322 13 71. Zo zorgen we dat de 1,5m grens goed in acht genomen kan worden. Meer info en veelgestelde vragen over aanmelden

 

Afscheid pastor Cornelius Happel 13 september en pastor Harm Eskes 27 september

Pastor Eskes en Happel krijgen een benoeming in een andere parochie (meer daarover). Het afscheid van pastor Cornelius Happel vindt plaats in de viering van zondag 13 september 10.30. Het afscheid van pastor Harm Eskes op 27 september om 10.30. Het zal een 1.5meter afscheid zijn. Voor deze vieringen verwachten we meer belangstelling dan er onder de huidige omstandigheden plaats is. Aarzel die dagen dus niet om op een ander tijdstip naar de H. Mis te gaan. Het afscheid is ook online via de livestream te volgen. We doen er intussen alles aan om het aantal plaatsen in de kerk verder te verhogen. Dit ook met het oog op bijvoorbeeld de eerste communieviering op zondag 25 oktober, wanneer we zoveel mogelijk mensen willen ontvangen.

 

Jaarprogramma

Verschillende activiteiten worden in aan de Corona maatregelen aangepaste vorm weer opgestart. In de loop van september zal daarover hier meer informatie beschikbaar komen. 

 

Vieringen via livestream

De zondagsviering van 10.30 en de doordeweekse vieringen van 19.00 uur worden vanuit de kerk online gestreamd. U kunt dit volgen via www.stefanus.nl/livestream.

 

anderhalvemnorm