Aanmelden voor de vieringen 

In verband met de Corona maatregelen is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Klik hier voor de uitleg en aanmelden. 

 

Vieringen via livestream

De zondagsviering van 10.30 en de doordeweekse vieringen van 19.00 uur worden vanuit de kerk online gestreamd. U kunt dit volgen via www.stefanus.nl/livestream.

 
Aanpassing tijden in de maand juni.
Door de omstandigheden zijn er enkele veranderingen in de tijden van de liturgie:
  • Vanwege de limiet van 30 personen per viering is het aantal vieringen uitgebreid. Voor meer info daarover, klik u hier.  
  • De eucharistische aanbidding op maandag tot en met vrijdag zal een half uur eerder eindigen, dat wil zeggen van 19.45 uur tot 22.00 uur. 
  • De eucharistische aanbidding op zaterdagavond komt voorlopig te vervallen. 
  • De eucharistische aanbidding op donderdag van 16.00-18.00 uur en op zondag van 14.00-17.00 uur gaan wel door. 

 

Hulp aangeboden 

flower blossom bloom white 161552Hebt u in deze coronatijd hulp nodig, mail dan naar zorgvoorelkaar@mariageboorte.nl. We hebben veel hulp aangeboden gekregen; denk hierbij aan boodschappen doen, maaltijd bereiden, hond uitlaten, kinderen helpen met schoolwerk via Skype…

 

Alle andere georganiseerde activiteiten, zoals de koorrepetities en de catechese activiteiten zijn voorlopig geannuleerd. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met pastor Harm Eskes: info@mariageboorte.nl of via 024-3221371