Antonius Abt

Actueel

Kribjesroute

De kribjesroute is een begrip in Hees en ver daar buiten. Een routekaart kunt u vinden in de Mariakapel van de Antonius Abtkerk

                     De Antonius Abt kerk is hiervoor geopend

                                 van 14.00 tot 16.00 uur

                                             vanaf

                                 26 december, 2e kerstdag

                                          tot en met

                                 vrijdag 6 januari 2023

Vastenproject

Voor het Vastenproject 2023 is ons oog gevallen op het werk van Saskia Does in Roemenië. Zij werkt al enkele jaren als vrijwilliger onder de vleugels van Stichting H.A.R. (Hulp aan Roemenië), het levenswerk van Ben en Ria Theissen uit Wychen dat we al vaker (onder)steunden. Met het overlijden van Ben zal de stichting HAR ophouden te bestaan, maar de noodzaak hun werk te ondersteunen stopt níet!

Daarom willen we in de vastentijd aandacht geven aan Saskia’s werk waarin de opvang van jonge kinderen centraal staat. In de volgende OASE leest u er meer over. Ook dit jaar willen we samenwerken met de bewoners van Catharinahof en Huize Rosa, zoals we met elkaar gewend zijn om te doen.

 

Actie KERKBALANS

Thema in 2023: Geef vandaag voor de kerk van morgen. De brief met het verzoek mee te (blijven) doen, zal per locatie worden in gevoegd in dit blad. Uw betrokkenheid en financiële steun zíjn en blíjven hard nodig om ons voortbestaan te steunen. DANK ALVAST voor uw bijdrage.

 

Eerste communie in 2023 / Vormsel 12-16 jarigen

Zoals eerder vastgesteld, is er het voornemen om op 4 juni 2023 weer een viering te houden waarbij kinderen hun H. Eerste Communie doen. In de komende OASE volgt (echt) meer informatie, maar wie zich nú al wil melden kan dat doen op het mailadres van de locatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reactie volgt dan.
De ouders en jongeren (12-16 jaar) die zich op het H.Vormsel willen voorbereiden kunnen zich eveneens op dit mailadres van onze locatie melden…. er wordt dan contact opgenomen en we zien met hoeveel jongeren we zullen zijn.

Inmiddels is er een tweede traject in onze parochie om tot het H.Vormsel te komen: Op zondag 19 maart 2023 om 10.30 uur vindt in de Maria Geboorte kerk de vormselviering plaats door pastoor deken E. Kimman. Aanmelden bij de kerk Maria Geboorte aan de pastorie. 

Dutch Dutch

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate.