Antonius Abt

Actueel

Stookkosten

Helaas zijn wij genoodzaakt om zo min mogelijk te stoken. Maar u kunt tijdens de diensten gebruik maken van 'verwarmingskussens', die ervoor zorgen dat u lekker warm blijft tijdens de dienst. Na de dienst mag u het kussen laten liggen, wij zorgen ervoor dat ze worden opgeruimd!

 

Vastenproject

Voor het Vastenproject 2023 is ons oog gevallen op het werk van Saskia Does in Roemenië. Zij werkt al enkele jaren als vrijwilliger onder de vleugels van Stichting H.A.R. (Hulp aan Roemenië), het levenswerk van Ben en Ria Theissen uit Wychen dat we al vaker (onder)steunden. Met het overlijden van Ben zal de stichting HAR ophouden te bestaan, maar de noodzaak hun werk te ondersteunen stopt níet!

Daarom willen we in de vastentijd aandacht geven aan Saskia’s werk waarin de opvang van jonge kinderen centraal staat. In de bijgaande brief én in de OASE van mart/april leest u er meer over. 

Brief vastenactie

  

Actie KERKBALANS

Thema in 2023: Geef vandaag voor de kerk van morgen. De brief met het verzoek mee te (blijven) doen, zal per locatie worden in gevoegd in dit blad. Uw betrokkenheid en financiële steun zíjn en blíjven hard nodig om ons voortbestaan te steunen. DANK ALVAST voor uw bijdrage.

 

Eerste communie in 2023 / Vormsel 12-16 jarigen

Zoals eerder vastgesteld, is er het voornemen om op 4 juni 2023 weer een viering te houden waarbij kinderen hun H. Eerste Communie doen. In de komende OASE volgt (echt) meer informatie, maar wie zich nú al wil melden kan dat doen op het mailadres van de locatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reactie volgt dan.
De ouders en jongeren (12-16 jaar) die zich op het H.Vormsel willen voorbereiden kunnen zich eveneens op dit mailadres van onze locatie melden…. er wordt dan contact opgenomen en we zien met hoeveel jongeren we zullen zijn.

 

Dutch Dutch

Translations are automated (Google translate) so they might not be 100% accurate. 

Contactgegevens

Parochie Heilige Stefanus
Berg en Dalseweg 40
6521 JJ
Nijmegen
024-3221371