Skip to main content

Teenertime

TeenerTime

Voor de tieners organiseren we maandelijks TeenerTime! Zit jij al op de middelbare school en ben je nog geen 18 jaar? Dan ben jij van harte welkom bij TeenerTime!

TeenerTime

Iedere tweede vrijdagavond van de maand komen zo’n 20 tieners samen voor geloofsverdieping en gezelligheid. We starten om 20.00 uur en behandelen dan een thema rond het geloof. Om 21.00 uur sluiten we het onderwerp af en gaan we chillen in ons tienerhonk onder het genot van wat frisdrank en chips. De avond is om 21.45 uur afgelopen.

Genesis

Als jij als tiener eigenlijk nog niet zoveel weet van het geloof en jij jezelf afvraagt wie Jezus is of wat er allemaal gebeurt in de kerk, dan is Genesis mogelijk iets voor jou! Klik op het filmpje voor meer informatie.

Deze herfst willen we starten met Genesis. Als je interesse hebt om mee te doen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Het moment van samenkomst wordt afgestemd op de tieners die zich aanmelden.)

TienerBBQJaarafsluiting

We sluiten het jaar altijd af met een tienermis, waarna we gezellig samen pizza gaan eten of gaan BBQ-en.

Klik hier voor een overzicht van ons tienerprogramma!

Meer informatie?

Alle tieneractiviteiten vinden plaats op de locatie van de Mariageboortekerk en staan open voor alle tieners uit onze parochie. De toegang is gratis en tieners kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten zij wel en niet deelnemen.

Graag heten wij alle tieners van harte welkom!

 

Klik hier voor een overzicht van ons tienerprogramma. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of als je op de hoogte wil blijven van onze tieneractiviteiten.